Produse pentru uz furajer:

Lizină mono HCL 98.5%

faina de peste

 

SPECIFICAȚII CONȚINUT
ASPECT pudră sau granule de culoare brun, brun deschis
CONTINUT (C6H14N2O2 ▪ HCL) 98.5% min.
LIZINA 79-82%
ROTATIA SPECIFICA +18.0º la+21.5º
PIERDERE LA USCARE 1% max.
REZIDURI LA ARDERE 0.3% max.
AMONIU (NH4+) 0.04% max.
METALE GRELE 0.003% max.
ARSENIC 0.0002% max.
PH 5.0 -6.0
TERMEN DE VALABILITATE 24 luni
DEPOZITARE intr-un loc uscat si racoros
IMPACHETARE 25kg saci rafie

Zootehnia poate fi definită ca industria ce are ca rezultat produsele cu un înalt conținut proteic (carne, lapte) obținute din produse ieftine cu un conținut proteic scăzut (srot de porumb, srot de floarea soarelui, srot de soia, făină de pește). Pentru a veni în întâmpinarea cerinței tot mai mari de proteine în lume, este esențial să se îmbunătățească eficiența conversiei proteinelor din furaje în produsul finit rezultat (carne, lapte). Amino acizii pentru uz furajer sunt indispensabili pentru îmbunătățirea eficienței producției de proteine și contribuie nemijlocit la creșterea acesteia.

Azotul din dejecțiile rezultate în urma creșterii animalelor constituie o amenințare reală pentru sănătatea populației datorită poluării solului și apei cu amoniac și nitrați. Fermierii de azi sunt fortați să respecte din ce in ce mai multe norme de protecție a mediului. Inlocuirea unei mari părți din furajele proteice cu amino acizi reprezintă o metoda optimă din punct de vedere al costurilor pentru rezolvarea problemei poluării cu azot rezultat din creșterea animalelor. Este o măsură eficientă de eliminare a poluării direct la sursă.

Lizina este amino acidul care lipsește cel mai mult din furajele pe bază de cereale. Adăugarea de lizină în furajele pentru suine (porcine) duce la accelerarea creșterii acestora. Este posibil astfel să se folosească furaje slab proteice și în același timp să se îmbunătățească calitatea cărnii. Lizina este mai ales folosita in hrana suinelor(porcinelor) dar poate fi folosita cu succes si in hrana pasarilor(orataniilor) si a vitelor.

 

Prima pagina | Prezentare | Contact | Termeni si conditii
web design: KSD.ro